Në galerinë e arteve në Tetovë u mbajt ekspozita e Valmir Azirit

Në galerinë e arteve në Tetovë u mbajt ekspozita personale e Valmir Azirit. Valmir Aziri është dizajner i grafikës që ka studijuar në universitetin e Tetovës drejtimi dizajni grafik. Në ekspozitën e tijë me titull ” në fillim ishin fjalët” ai përdori edhe stilin e tij të veçant i cili ishte i percjellur në të gjitha punimet e tij. Kështu dhe u vlerësua edhe kjo ekspozitë nga kritik të artit si një aritje në aspektin e artit bashkëkohorë tek artistët shqiptar. Të pranishëm në ekspozitë ishin dashamirë të artit si dhe personalitete politike./antpressfb_img_1475708981730