Në garazhin e Jankullovskës mbrëmë janë thyer 20 vetura, ja të kujt janë!

 

Në garazhin e ndërtesës ku jeton ish ministrja e punëve të brendshme, Gordana Jankullovska, mbrëmë janë thyer 20 vetura, shkruan Dokaz.mk. pjesa më e madhe e këtyre veturave janë pronë e Çedo dhe Sead Koçanit, transmeton Gazeta Lajm.

Ndërtesa gjendet afër MPB-së, ku jeton edhe drejtori i Entit për punësim në Shkup.