Ne Gostivar do te votojne 76.362 persona

Ne Gostivar te drejte per vote ne keto zgjedhje kane  76.362 persona ne 121 vendvotime.

Sipas informatave nga komisioni zgjedhore te gjitha vendvotimet  ne komunen e Gostivarit, Vrapçisht ,Mavrove dhe Rostushe  jane hapur me kohe dhe deri me tani nuk eshte paraqitur asnje problem./antpress