Në Japoni edhe trenat kanë autolarje [Video]

Në Japoni edhe trenat kanë autolarje [Video]

Se japonezët dijnë të na mahnisin shpeshherë me teknologjinë e avancuar të tyre dhe shumë gjera tjera, e tregon edhe kjo video.

Më posht mund të shikoni, një video të shkurtër, e cila tregon se si lahen trenat në këtë vend.