Ne Kumanove u mbajt marsh ne shenje solidarizimi per Astrit Deharin

Me mijëra kumanovarë marshuan në shenjë solidarizimi për humbjen e veprimtarit të çështjes kombtare Astrit Dehari, i biri i Avni dhe Xhemile Deharit, familje kjo që i dha frymë dhe jetë shqiptarizmës.

Marshi filloi  para Gjimnazit Sami Frashëri ndërkaq përfundoi  në sheshin e qytetit të Kumanovës.