Në një banesë në Saraj gjendet e vdekur një vajzë 24 vjeçare nga Tetova

Mbrëmë rreth orës 19 e 26 min në Stacionin Policor në Shkup, I.T. ka lajmëruar se në fshatin Saraj, në Shkup, në banesën në rrugën 20 e ka gjetur të vdekur mbesën e tyre S.A.(24) nga Tetova, transmeton TetovaSot.
E njëjta ka qenë e gjetur e vdekur në banesë nga ana e gjyshit të tyre që dhunshëm e ka hapur derën.
Gjyshi dhe vëllezërit e tij kanë deklaruar se e njëjta ka qenë e sëmurë mentale.
Me urdhër të Prokurorit Publik trupi i vajzës do të dorëzohet për obduksion