Në Njësinë Zgjedhore 6 është duke u zhvilluar një betejë e ashpër partive politike shqiptare

Reagimet e para të partive politike lënë të kuptohet se zgjedhjet do të pranohen nga të gjitha palët dhe se konsiderohen si të rregullta dhe demokratike.

Numërimi i fletëvotimeve ka filluar,  nga partitë politike bëjnë të ditur se në Njësinë Zgjedhore 6 është duke u zhvilluar një betejë e ashpër mes të gjitha partive politike