Ne Oher u mbajt konferenca nderkombetare e Gjykateve

Ne finansim te Ambasades se SHBA-se ne Maqedoni dhe ne prezence te amabsadorit te Amerikes ne Oher u mbajt konferenca nderkombetare e gjykatesve. Ne kete konference u paarqiten sfidat e gjykatesve nga Maqedonia dhe atyre nga 11 vende te europes dhe SHBA-ve./Antpress