Në “Rruga drejt…”, të mërkurën në orën 20:45 mbi prioritetet e partive shqiptare mbi zhvillimin ekonomik të rajoneve: Kumanovë, Likovë

Në “Rruga drejt…”, të mërkurën në orën 20:45 mbi prioritetet e partive shqiptare mbi zhvillimin ekonomik të rajoneve: Kumanovë, Likovë dhe një pjesë e Shkupit në njësinë e dytë zgjedhore debatojnë bartësit e listave të kandidatëve për deputetë:

  1. Ejup Halimi, BDI
  2. Orhan Ibrahimi, PDSH
  3. Nexhmedin Sadiku, Aleanca për Shqiptarët dhe
  4. Afrim Gashi, Lëvizja BESA