Në Shkup u mbajt manifestimi tradicional ” Mbrëmjet folklorike të çarshisë”

 

Dje në Shkup filloi evenimenti tradicional Mbrëmjet Folklorike të Çarshisë i organizuar nga Ansambli “Ibe Palikuqi” dhe i mbështetur financarisht edhe nga Ministria e Kulturës.
Ishte kjo një mbrëmje me prezantim të shkëlqyshëm të valltarëve nga “Ibe Palikuqi”,”Emin Duraku”, “StudioM” dhe i mysafirëve nga Gjilani dhe Obiliqi i Kosovës.