Në Studeniçan do te mbahet manifestimi ndërkombëtar për mundje

Shoqata qytetare për arsim, kulturë, sport dhe ekologji “#AKSI”,me datë 09.10.2016 (e diel), në Studeniçan organizon manifestimin ndërkombëtar kulturoro-sportiv për mundje tradicionale (pehlivana).

Ku manifestim do te mbahet per here te gjashte dhe ne te do te marin onese rreth 100 mundes nga vende ye ndryshme. Manifestimi ka edhe karakter kulturore.