Në takimin me Ali Ahmetin arrijnë vetëm Aleanca per shqiptaret

Takimk sapo ka filluar por mesohet se ne kete takim te inicuar nga Ali Ahmeti kane arritur vetem kryetaret e partive te Aleances per shqiptare, ndersa  kryetaret e Levizjes Besa dhe PDSh nuk jane prezent/antpress