Ne Tetarin Shqiptare Shkup do te luaje shfaqja” Darka e Thërrimeve”

15094888_1268480836508627_6988163885135849311_nNe Teatrin Shqiptar ne Shkup shfaqet” Darka  e Therrimeve. Shfaqja do te luaje me date 26.27,28 nentore. Autor:Refet Abazi, Regjia:Qendrim Rijani, luajne: Luran Ahmeti dhe Amernis Nokshiqi, Jovanovska