Në Tetove do të mbahet “Festivali Burime e Sharrit”

Me datr 8 tetore ne pallatin e kultures ne Tetove do të mbahet festivali Burrimet e Sharrit. Hyrja ne festival do te jete falas per te gjithe te interesuarit ku do te marrin pjese ansamble te ndryshme nga Maqedonia,Kosova dhe Shqipëria. Burimet e sharrit eshte ansambli folklorik i cili vite me radhe organizon kete eveniment kulturor./antpressfb_img_1475733849424fb_img_1475733789358