Në Tetovë u irganizua turneu në Ping Pong

Sot në SH.M Tekstile, me iniciativë të Lidhjes Shkollore Sportive u organizua turneu në ping-pong për nxënësit e shkollave të mesme dhe fillore. Një shoqëri që pretendon ardhmëri të shëndoshë, investon në rini të shëndoshë./antpress