Në Tetove u shenua manifestimi kushtuar 22 Nëntorit

<

p style=”text-align: left;”>Në Tetove u mbajt akademi kushtuar 22 Nëntori dites se alfabetit organizuar nga shoqata e pedagogeve shqiptar. Ne kete manifestim fjale rasti mbajti kryetari i kesaj shoqate Fadil Lushi ku img_2494 img_2495 img_2496u ndanë mirënjohje për disa shkolla shqipe si dhe u mbajt program i pasur artistik. Para te pranishmëve u prezantua vajza tetovare Dea Sabriu me  këngën e mrekullueshme “Valci i nëntorit
”Orkestrimi: Besarta Murtezani
Teksti: Ilir Luma
 Muzika: Meti, si dhe ne kete manifestim u paraqiten edhe orkestra e harqeve te qendres se artit Elbasan/antpress