Ne Universitetin e Tetoves sot u ekspozua mozaik i Nene Terezes

15027871_734985516650681_4839893040797363309_n timthumb-1 Ne Universitetin e Tetoves sot u ekspozua mozaik i Nene Terezesperbere nga 87 fotografi te punuara nga 56 artiste te fakultetit te artit figurativ ne UT. Numri i fotografive simbolion vitet e humanistes shqipatere Nene Tereza.

Ne hapjes solemne, dekani i artit figurativ profesori Miftar Memeti shprehu falenderime dhe perkushtime per punen e Nene Terezes. Pas hapjes se ekspozites u mbajt konference shkencore  me teme” Jeta dhe vepra e humanistes  shenjtore Nene Tereza’.Fjale rasti mbajti edhe dekani i Universitetit te Tetoves Vullnet Ahmeti.