Ne UT mbahet Konferencës e Tretë Shkencore Ndërkombëtare

Ne Universitetin e Tetovës do te behet hapja solemne e 15027484_1082042498582517_3849598902404588454_ntë Fakultetit Juridik me temë: “Drejtësia dhe sfidat e proceseve euroatlantike”.

Hapja solemne do të bëhet më 18 nëntor 2016 (e premte), në orën 11:00, në Amfiteatrin e Rektoratit