Nëna majmun qan për të voglin e saj të plagosur

 

Ky imazh ka prekur zemrat e të gjithëve ne…

Ky është momenti i dhimbshëm i një nëne majmun, e cila vajton teksa mban në krah fëmijën e saj të plagosur, transmeton KJ. Kjo është një nga fotografitë më mahnitëse dhe më të dhimbshme që keni parë ndonjëherë.

Avinash Lodhi, një fotograf nga Jabalphur, Indi, ka kapur momentin në prill pasi ai fotografoi zogjtë në një park.

“Në gjithë karrierën time nuk kam bërë fotografi të tillë. Pasi kam shkrepur fotografinë, për një orë nuk kam folur fare”, është shprehur ai.