Nënë e bijë në krevat me dashnorin, ja çfarë iu bëri burri nga Vlora

Rastet e tradhëtive të kapura në ‘fagrancë’ po publikohen gjithmonë e më shumë.Një burrë nga Vlora, i cili e kishte merak që ta linte gruan vetëm në shtëpi, kishte marrë vjehrrën që të qëndronte me të.Por një ditë ai u kthye më herët se zakonisht nga puna dhe e gjeti gruan sëbashku
me vjehrrën në shtrat me një tjetër. Sipas gazetares të “Aldo Morning Show”,
pas këtij episodi aspak të këndshëm, burri u divorcua nga gruaja.

“Një burrë, i cili punon në një fabrikë këpucësh kishte merak ta linte nusen vetëm dhe kishte marrë vjehrrën. Por një ditë është kthyer nga puna më shpejt dhe ç’të shikonte, nusja bashkë me vjehrrën me një tjetër në krevat. Pas ngjarjes burri është divorcuar nga gruaja”, tha gazetarja.