Nënkryetarja e BDI-së Teuta Arifi: Me VMRO-në nuk kemi bisedime klasike, për BDI-në i rëndësishëm rekomandimi i faktorit ndërkombëtar

Ka vijuar të jetë një nga debatet e nxehta sot në Televizionin Telma.
Gazetarja e njohur Olivera Trajkovska përballë sot kishte të ftuar Nënkryetaren e Bashkimit Demokratik për Integrim Teuta Arifi. E tërhequr totalisht nga pyetjet e veprimtarisë komunale, gazetarja nuk i ka kursyer pyetjet politike për numrin dy të BDI-së, në dozën prej ciniku gazetarja Trajkovska ka pyetur Arifin se : Në kohën kur adminisrata Obama është në tërheqje e sipër, si do te veprojë Bashkimi Demokratik për Integrim: Në të njejtën monedhe, por me shume elegancë Arifi u përgjigj që : BDI është subjekt politik i cili është gjithmonë në kordinim më komunitetin ndërkombtarë, ndërsa telefon të hapur zyrtarë për BDI-në do të ketë gjithmonë në të gjitha selitë perendimore dhe të Washingtonit.