Nëse lani makinën 10 herë, përfitoni seks falas

Larja e makinës nuk ka qenë kurrë kaq punë e pisët. Një biznes në Malajzi raportohet se ka ofruar seks pa pagesë për klientët, nëse lajnë makinën 10 herë, raporton gazeta “Malay Mall”.

Shërbimi ofrohej nga bashkëpunimi i lavazhit me një salon për masazhe, ka bërë të ditur policia. Dyshimet nisën pas rritjes së aktivitetit të menjëhershëm të sallonit të masazheve.Shumica e klientëve kishin dhe kartë abonomi të lavazhit në fjalë.

LEXO:  Bie një objekt misterioz nga qielli, krijon krater në flakë (Foto)

Karta ofronte më shumë se sa një zbritje të çmimit.Për të përfituar nga oferta ekstra, klientët duhet të lanin dhjetë herë makinën.

Bashkë me larjen për herë të dhjetë të makinës vinte edhe një shërbim tjetër. Seks pa pagesë. Pasi zbuloi skemën, policia ka arrestuar 9 vietnameze, që besohet se janë prostituta. Ndërsa katër meshkujt janë arrestuar si të dyshuar për organizimin e rrjetit.