Nëse nuk keni paisje dimërore për veturë ja sa është dënimi

Nga data 15 nëntor hyn në fuqi ligji për paisje dimërore, të gjitha veturat dhe kamionat duhet te kene paisje dimerore.Në qoftëse polici ju ndalon dhe nuk posedoni paisjet dimerore atehere do te denoheni me 45 euro denim ose me heqje te poenave edhe ate 25 pikë/antpress