Neser dite jo pune ne Maqedoni

Ministria per pune dhe politike sociale ka njoftuar se  te ejten me 8 dhjetor do te jete dite jo pune per te gjithe qytetaret ne Republiken e Maqedonise . 8 dhjetori eshte festa e “Shen Kliment Ohri”