Nesër ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë,

 

Sipas ligjit për festa në Republikën e Maqedonisë, nesër është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë,

 

24 maji (e mërkurë) Dita e e Iluministëve Mbarëslloven, poashtu do të jetë ditë jopune, njofton Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.