Nesër mblidhet Komiteti Ekzekutiv Qendror i LSDM-së, vendoset për mandatarin

LSDM-ja për nesër ka caktuar mbledhje të Komitetit Ekzekutiv Qendror.

Do të vendoset se kush do të jetë mandatari për formimin e Qeverisë, transmeton TetovaSot.

Në situatën kur janë kaluar dallimet me BDI dhe çështjeve të diskutueshme, pritet që javën e ardhshme, Zaev të paraqesë nënshkrimet deri tek presidentit Ivanov dhe në këtë mënyrë për të kërkuar mandatin për të krijuar Qeverinë e re.