Nesër n’8 n’CTC Shkup komedi nga Teatri Tempulli

Teatri Tempulli shfaq komendine I SEMURI PER MEND Nga Jan-Baptiste P.Molier
te pershtatur nga Ben Apolloni dhe ne regji te Bekim Ismanit
I semuri per mend Nga Molieri Pershtati Ben Apolloni
Luajne: Bekim Ismani Mona Mustafa Rabije Alili Senad Abduli Sami Mustafa Sheqerije Ilazi Vullnet Ismani Regjia : Bekim Ismani Skenografia Lindita Rashiti Kostumograf: Enes Dehari
Muzika: Samir Durguti Design by : Fadil Veseli
Mbeshtetur nga Ministria e kultures te Republikes se Maqedonis Projektin e ndihmuan : Pallati i kultures Tetove , Teatri i Tetoves dhe Teatri Shqiptar Shkup.
  1. Nesër n’8 n’CTC komedi nga Teatri Tempulli
    Hyrja falas, veç dëshira për të qeshur ju duhet