Nesër në mesditë varoset kryetari i komunës së Bogovinës Hazbi Idrizi

Nesër në mesditë varoset kryetari i komunës së Bogovinës Hazbi Idrizi

Sonte rreth orës 19:00 pas përfundimit të hetimeve, familjarët morën kufomën e të ndjerit nga spitali klinik i Tetovës dhe e dërguan në shtëpin e tij në fshatin Bogovinë.

Nga burime brënda familjes kuptohet se varimi i të ndjerit do të bëhet nesër në mesditë pas faljes së namazit të drekës në varezat e fshatit Bogovinë.