Neser ne Shkup: Protesta Qytetare, Haradinaj është Kosova

Të nderuar qytetarë, Këshilli organizativ në përbërje të artistëve, gazetarëve, studentëve, profesorëve dhe bashkëluftëtarëve të Ramush Haradinajt ju fton të merrni pjesë në protestën paqësore e cila do të mbahet me datë 11.01.2017 (E Mërkurë) në ora 11:55 (5 minuta 12) para Ambasadës së Francës në Shkup në mbështetje të çlirimtarit Ramush Haradinaj për të kërkuar lirimin e tij të menjëhershëm/antpress