Nesër në Strugë shfaqet”Sherbetori i dy zotrinjve”

Nesër në Strugë shfaqet:
“Sherbetori i dy zoterinjve” nga Teatri Shqiptar dhe Üsküp Türk Tiyatrosu ne 3 gjuhe sjell te qeshura per te gjithe ?
Pallati i Kultures ne Struge. 19.00h
Mbeshtetur nga Ministria e Kultures dhe Komuna e Struges fb_img_1474730685761 fb_img_1474730676878