Neser ne Universitetin e Tetoves mbahet konference shkencore kushtuar Nene Terezes

Universiteti i Tetovës, qendra më e rëndësishme arsimore dhe shkencore e shqiptarëve në Republikën e Maqedonisë, ndër vite i ka kujtuar dhe nderuar përfaqësuesit më të denjë të kombit tonë, të gjithë ata që përfaqësojnë vlerat unike të kombit shqiptar, si në arsim, shkencë dhe kulturë.Neser UT do te mbaje konference shkencore kushtuar shenjterimit jetes dhe vepres se Nene Terezes/antpress10629833_1072586389528128_7448956568750913620_n