Nevzat Bejta sërish do kandidojë për kryetar komune në Gostivar (VIDEO)

Nevzat Bejta sërish do kandidojë për kryetar komune në Gostivar Kryetari aktual i komunës së Gostivarit z. Nevzat Bejta në një intervistë për për televizionin rajonal të Tetovës Uskana deklaroi se vendimi i kryesisë së degës BDI-së në Gostivar si dhe këshillave vendore dhe strukturave të tjera partiake ka qenë unanim që unë të jem kandidat i mundshëm për kryetar komune në zgjedhjet lokale që do të mbahen në maj të këti viti.

Sponsored by Revcontent

MOS I HUMBISNI