NEZIRI: Tentativa për të përçarë votat shqiptare, do të dënohet pas 11 dhjetorit

Shefi i Shtabit Qendror të BDI-së,Bekim Neziri në tubimin e sontëm para struganëve tha se përçarja e votës shqiptare do të dobësojë pozitën e politikë-bërjes.

“Tentativa për të përçarë votat shqiptare, është tentativë e gabuar dhe do të dënohet pas datës 11 dhjetor, pasi qëllimi është të dobësojë interesat kombëtare, andaj të nderuar strugan duhet të jemi sy[elë, që nga sot secili prej nesh kemi obligim partiak e kombëtar, që të përcjellim një mesazh, “mos të përçahet vota shqiptare” dhe kjo votë t’i jepet atij i cili tre dekada kontribuon për çështjen kombëtare, vota t’i besohet liderit Ali Ahmeti”, u shpreh Neziri, njofton Aktuale.mk.

izett