Nga 1 janari patjeter te keni kartela elektonike per autobus, ja çmimet

.Duke filluar nga 1 janari perdoruesit e transportit publik ne Shkup patjeter duhet te kene kartela elektronike, e cila mund te miret ne 50 lokacion te ndryshme per shitje te biletave si dhe ne autobusat e NPSH dhe ato private.Ja dhe çmimet e udhetimeve ne autobusat e Shkupit:

 

 

cenovnik cenovnik17  cenovnik171