Nga avokate e famshme bëhet prostitutë (FOTO+18)

Një avokate braziliane është shprehur se më në fund ka gjetur një punë që bën për të.

Një punë që asaj i jep kënaqësi dhe një pagë të mirë. Gjithçka ndodhi pasi që avokatja është larguar nga profesioni i saj dhe ka filluar të punojë si një prostitutë.

Është kjo Claudia de Marchi, e cila i ka habitur të gjithë miqtë dhe klientët e saj vitin e kaluar, kur papritur vendosi të lë pozicionin e saj në punë.