Nga JLo tek Angelina Jolie: Banjat e VIP-ave nuk dallojnë hiç nga njëra-tjetra

Pasuria nuk vihet re tek si dekoron shtëpinë. Shihet tek si dekoron banjën. Për ne, njerëzit e thjeshtë, banja është vendi ku lahemi, kryejmë nevojat personale, lajmë dhëmbët, gjëra bazike higjiene.

Por për VIP-at është një vend relaksimi ku shpenzon ca minuta ose orë me veten. VIP-i, peshqiri, avujt e ngrohtë dhe kjo banjë që është e njëjta për të gjithë.

I njëjti dekor herë me dru, herë me gjelbërim;

Jennifer Lopez

Një vaskë gjigande, sigurisht.

Bella Thorne

Adam Levine dhe Behati Prinsloo

Dhe kanata e sirtarë sikur të jetë kuzhinë.

Michelle dhe Barack Obama

Ndoshta me gjithë atë pasuri do të kishin ca ide origjinale, por jo.

Serena Williams

The Weeknd

E bardhë, e ftohtë dhe luksoze.