Nga korriku linjë ajrore Shkup – Doha – Shkup

Nga korriku i këtij viti, Shkupi do të lidhet me qytetin Doha të Katarit, përjes linjës ajrore. Ky lajm është zyrtarizuar nga aviokompania Qatar Airëays, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Linja ajrore Shkup – Doha – Shkup do të nisë më 17 korrik. Linja ajrore do të mundësojë lidhje të drejtpërdrejtë më Lindjen e Mesme dhe mundësi të reja për qytetarët e Maqedonisë./