Ngjarje e pazakontë në Çair: Një burrë e një grua kërkojnë nga policia të gjejnë një burrë e një grua

Ngjarje e pazakontë ka ndodhur në stacionin policor në Çair, kur një burrë e një grua janë denoncuar si të zhdukur nga një burrë e një grua.

Dje mbrëma në stacionin policor në Çair, 68- viti J.R. ka denoncuar se pardje nga shtëpia në një drejtim të panjohur është zhdukur gruaja e tij 64 vjeçare J.A

Rosen Center
Ditën tjetër, në të njëtin stacionin e policisë, 51 vjeçarja I.S ka denoncuar se se pardje nga shtëpia në një drejtim të panjohur është zhdukur burri i saj 52 vjeçar I.R.

Policia po merr masat e nevojshme për të gjetur burrin dhe gruan.