Ngrin Ujëvara e Mirushes në Kosovë, ja fotot mahnitëse

I ftohti siberian ka pushtuar Europën duke ulur temperaturat dhe duke shkaktuar ngrica kudo.

Por kjo ulje temperaturash ka sjellë dhe disa kryeverpa natyrore, sic është dhe kjo këtu.

Këto foto fantastike të realizuara nga Jeton Sopa na tregojnë Ujëvarën e Mirushes në Kosovë e cila ka ngrirë plotësisht, duke na dhuruar një pamje magjike. Për më tepër shihni fotot…

15996032_1257192804336329_1247632290_n15978818_1257192734336336_1066672671_n15978272_1257192664336343_1026625796_n15996128_1257192597669683_615782981_n15995622_1257192541003022_1851725831_n15995545_1257192497669693_1041502772_n15970700_1257192437669699_73368889_n