Nguli 38 gozhda me kokën e tij (VIDEO)

John Ferrer e thërrsin edhe “kokë çekiç”, dhe këtë aftësi e ka treguar në një shfaqje në televizionin Italian.

Ky njeri nga Bostoni theu rekordin botëror në librin Gines, kur me kokë nguli 38 gozhda në një dërrasë për më pak se dy minuta.

Për të mbijetuar dhe të mos i ndodhë asgjë, John duhet të falënderojë Nënën Natyrë për shkak se kafka e tij është e trashë16 milimetra, ndërsa tek njerëzit e tjerë trashësia është rreth shtatë milimetra.