Nick Cave, me 28 tetor në Beograd

Nick Cave është 59 vjeçar ndërsa është aktiv në muzikë që nga viti 1973.

Nick Cave, një prej këngëtarëve më të mirë në Australi, do të performojë në Beograd.

Në kuadër të turneut botëror “Skeleton Tree”, me datë 28 tetor Nick Cave dhe “The Bad Seeds” vjen në Kombank Arena në Beograd.

Këtij albumi The Guardian i ka dhënë plot pesë pikë dhe një vlerësim maksimal.

Nick Cave është 59 vjeçar ndërsa është aktiv në muzikë që nga viti 1973.