Nis shpartallimi i VMRO-DPMNE, tre deputetë e braktisin Gruevskin?!

Nikola Gruevski, Macedonian Prime Minister and leader of the ruling conservative VMRO-DPMNE party gestures while speaking at a rally in front of the Parliament building in Skopje, Macedonia, Monday, May 18, 2015. A massive pro-government rally was organized by Macedonia's ruling coalition led by the conservative VMRO-DPMNE party, late Monday in Skopje. Macedonia faces one of its deepest political crises since gaining independence from Yugoslavia in 1991, stemming from opposition claims that the government illegally wire-tapped 20,000 people. (AP Photo/Boris Grdanoski)

Tre deputetë të VMRO-DPMNE që udhëhiqet nga Nikolla Gruevski në shenjë pakënaqësie do të largohen nga kjo parti, bën të ditur portali Plusinfo.

Sipas këtij shkrimi, ka filluar rrallimi i anëtarësisë së VMRO-DPMNE dhe kalimi i tyre në VMRO-Popullore, partia që udhëhiqet nga Lubço Georgievski.

“Tre deputetë të koalicionit të VMRO-DPMNE ka gjasa që të kalojnë në VMRO-popullore, ndërsa këtyre ditëve para ndarjes së mandatit,dhjetëra kuadro të vjetra të VMRO-DPMNE do të kalojnë radhët e VMRO-Popullore./dokaz.mk