Nisma: Ramush Haradinaj tashmë është kryeministër

 

Megjithëse kanë vendosur të garojnë në një listë së përbashkët, PDK, AAK dhe Nisma kanë mbajtur konferenca të ndara për shtyp, pas arritjes së marrëveshjes.

Bilall Sherifi nga Nisma për Kosovën e ka vlerësuar si të arsyeshme që meqë iu është ofruar drejtimi i Qeverisë, kandidatit të tyre, ta pranojnë koalicionin me PDK-në.

Madje, Sherifi u shpreh se Haradinaj tashmë mund të quhet kryeministër i vendit.