Një 12-vjeçar vret dy nxënës dhe mësuesin

Së paku tre persona janë vrarë dhe pesë të tjerë janë plagosur, pasi një djalë i ri shtiu me armë në një shkollë amerikane në Meksikë, raporton Reuters.

Sipas raportimeve fillestare, të vrarët janë dy nxënës dhe një mësues,.

12-vjeçari hapi zjarr ndaj mësuesit dhe nxënësve pak para se ta vriste veten.