Një grua ka vdekur si pasojë e zjarrit në shtëpinë e saj në fshatin Usje

 Një grua shtatëdhjetëvjeçare D.B. dje ka vdekur si pasojë e zjarrit në shtëpinë e saj në fshatin Usje në rr. “1”.

Siç kumtoi MPB zjarri është denoncuar dje në orën 16:15, me siguri është shkaktuar nga ngrohësi. D.B. ka qenë e paralizuar dhe e palëvizshme dhe nga tymi në hapësirë është ngulfatur dhe ka vdekur. Mjeku nga ndihma e shpejtë mjekësore e ka konstatuar vdekjen.