Një këngëtare nga Kosova ishte prezent në momentin e sulmit në Gjermani

Këngëtarja shqiptare Fatime Kosumi, ka qenë në Berlinë në kohën e tragjedisë.

 Ndryshe, gjatë natës së sotme një kamion u përplas me turmën në një treg Krishtlindjesh në Berlin ku deri tani janë konfirmuar 9 të vdekur dhe më shumë se 50 të lënduar.
fata