Një nga kryetarët e Aleancës për Shqiptarët i vardiset fortë Ali Ahmetit

Një nga kryetarët e Aleancës për Shqiptarët që përbëhet nga tre parti: LR – PDSH, RDK e Vesel Memedit, dhe Uniteti, që doli me tre deputetë në zgjdhjet e 11 dhjetorit, ka thënë se Ali Ahmeti i BDI-së është kryefamiljari i shqiptarëve, kryeplaku i partive shqiptare në Maqedoni, ideatorë i Deklaratës së Përbashkët të pative shqiptare.

Për më tepër shikoni videon se kush nga këto liderë të Aleancës thurr elozhe për Ali Ahmetin: