Një person në Prishtinë eshte sulmuar nga gruaja e vet

 

Një person në Prishtinë ka raportuar se pas një mosmarrëveshje është sulmuar fizikisht nga bashkëshortja e tij.

Viktima ka pësuar lëndime trupore dhe i njëjti ka pranuar tretman mjekësor. Me urdhër të prokurorit rasti shkon në procedure te rregullt