Thursday, March 22, 2018
Një protestë ndryshe e artistëve tetovarë kundër deponisë së bërllogut (Video)

Një protestë ndryshe e artistëve tetovarë kundër deponisë së bërllogut (Video)

[tonjoo_spb]

Artistët tetovarë kanë protestuar në mënyrë të veçantë kundër ndotjes dhe deponisë së plehrave në hyrje të Tetovës. Alsat-M bën të ditur se në mes të mbeturinave, ata kanë luajtur suitën ”Ajri” të Johann Sebastian Bach, në shenjë revolte kundër pikës së grumbullimit të plehrave në Tetovë

Kjo protestë është organizuar nga OJQ ”Ecoguerilla”, në prag të festivalit të filmit ”Tiff ODA” dhe atij të poezisë ”Ditët e naimit”, kur edhe priten shumë artistë të qëndrojnë në Tetovë