Një seri e re e përmendoreve vendosen në shpejtësi në qendrën e Shkupit

Një seri e re e përmendoreve sot në mëngjes ishin vendosur në shpejtësi në qendrën e Shkupit, njofton TV24. Përmendoret që paraqesin figura të shenjtorëve do ta zbukurojnë ndërtesën administrative e cila ndërtohet afër Operës dhe Baletit të Maqedonisë.

Kontrata për ndërtimin e objektit është bërë në vitin 2015 dhe kushton 10 milionë euro me TVSH, kjo përfshin edhe vendosjen e përmendoreve, në marrëveshjen janë të regjistruara si shërbime artizanale.

Vendosja e përmendoreve r natën vonë nuk është hera e parë që ndodhin në Shkup. I njëjtë ishte edhe rasti me përmendoret të cilat natën vonë u vendosën në[ qendërpas zgjedhjeve lokale të 2013, kur në mestjerave qenë vendour edhe përmendoret e Hristo uzunovit, Pavel Shatevit, Hristo Tatapçevitt, kurse i njëjtë ishte edhe rasti me përmendoren e Pjetër Bogbanit